Šperky Pandora


Dnes snad už každá druhá žena nosí náramek, prstýnek, náhrdelník nebo náušnice od velmi populární značky PANDORA. Chcete se o špercích dozvědět něco více? Čtěte dále!

Populární se stala hlavně díky náramku pandora, který si můžete vyzdobit dle své představy. Já osobně jsem tento náramek dostala k Vánocům a jsem s nim spokojená. Pokud hledáte vhodný dárek pro svou matku, dceru přítelkyni nebo manželku rozhodně stojí za to se podívat na internet nebo přímo do obchodu.

Společnost byla založena v Dánsku a dnes je zastoupena ve více než 27 zemích světa a ve více než 9000 obchodech a obchodních zastoupeních po celém světě.

Výroba
Třídění drahokamů ( všechny drahokamy a perly jsou po jednom přezkoumány, aby splňovali naše přísné požadavky v oblasti kvality )
->
Vkládání drahokamů ( proces, při kterém se drahokamy vsazují do zlatých nebo stříbrných šperků )
->
Letování a napojování oček řetízků ( Zlato nebo stříbro je rozžhaveno téměř na teplotu tání, aby se mohla oka svázat k sobě než kov opět vychladne )

A jak o šperky pečovat?
Jak docílit toho, že šperky budou pořád tak čisté a lesklé jako nové?
1)  Šperky by se měli sundávat před spaním a jakoukoli fyzickou aktivitou
2)  Neměli by přicházet do styku s chlórem, chemickými látkami, slanou vodou, ale ani s make-upem, krémy, parfémy, nebo lakem na vlasy
3)  Šperky je potřeba pravidelně leštit pro dodání nového lesku
4)  Jednou měsíčně se šperky musí umýt v mýdlové vodě. Šperky vydrhneme pomocí měkkého kartáčku. Dále šperky necháme v mýdlové vodě 5 až 10 minut. Nakonec opláchneme čistou vodou.

Komentáře